I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
selamat tahun baru! =)
Monday, 31 December 2012 | 8:04:00 pm | 0 BlackWhite

Assalamualaikum! Esok bermulanya tahun baru bagi kalender omputeh tahun 2013. Banyak pengalaman suka dan duka sepanjang tahun 2012 ni. Ye la orang dah berumur 18 tahun baru nak merasa susah payah hidup di dunia yang sebenar dan tak lama lagi berapa jam masuk tahun baru umur pun meningkat jadi 19 tahun *oh terasa tua sudah!*. Alhamdulillah Allah SWT beri peluang kat aku untuk berbuat amalan di dunia untuk bekalan di akhirat kelak  :')

So, esok bermulalah aktiviti harian aku iaitu mempelajari ilmu dalam penggal 2 dalam STPM. Tadi dah p sekolah kemas2 sikit apa yang patut. Yela dah lebih kurang 2 bulan tinggal mestilah berhabuk kan..kan.. Tempat pun dah susun, guess what?? aku kena duduk depan!! what???!!!! Hari ini dalam sejarah la aku dok betul2 depan mata cikgu. Atceli sebelum ni pernah tapi depan dan tepi sekali kedudukannya. Ni lain, DEPAN dan TENGAH!! Aku tak dapat bayangkan camne la aku nak buat jahat, curi2 tidur kat situ.. muehehe  >_<

Apa boleh buat i follow je la. Lagipun aku ingat nak duduk asrama, saja nak mendisiplinkan diri ni suruh belajar sikit toksah dok main ja. ngeh3. Tapi dalam perancangan la sebab penggal 2 ni banyak kerja luar a.k.a kerja kursus yang membabitkan elektronik seperti natebook notebook aku yang comey tiut miut ni dan printer, serta pergi ke tempat2 yang ada banyak maklumat seperti perpustakaan kat luar. Yes sebab aku dengar kerja kursus sejarah kena cari maklumat kat library u mana2. So boleh la aku merasmikan diri aku bawa kereta p jauh2 kalau lulus JPJ 9 Januari 2013 ni. *tolong doakan k. Amin*. Kalau aku dok kat asrama akan susahkan balik aku je kena ulang-alik untuk buat kerja ni kan2? Hee. So kena buat keputusan dengan bijak.

Aku pun taktau aku nak membebel apa kat sini lagi, so selamat menyambut tahun baru. Azam baru aku?? melaksanakan azam tahun lepas. Ngeh3!  >_< Ok jumpa next post k. InsyaAllah. see ya!  =D

#pppsssss= lagi sekali doakan aku k untuk test JPJ 9 Januari 2013 a.k.a minggu depan untuk kereta. hehe maceh! muacchh. ok gedik. Assalamualaikum  =)


Older Post | Newer Post