I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
cinta itu...
Friday, 7 June 2013 | 1:55:00 pm | 0 BlackWhite
~cinta itu boleh di umpama kan bagai makan sambal belacan, walau pedas hingga mengalir airmata masih mahu di makan juga...cinta jangan dibuat macam pisang goreng sungguh enak bila makan panas-panas bila ia sejuk jadi kurang enak..hohoho hilang sedapnya~

lagu daripada cerita lady boss. entah kenapa teringat lagu ni >_<" azira menjadi jiwang eh? zzzz. ingat! cinta yang tulus datang dari hati.bukan memandang rupa, harta semata. jaga pandangan! sebab? dari mata turun ke hati. so tundukkan pandangan jika apa yang kita lihat itu dapat mengusik hati kita.

#noted too myself. fact, aku mudah suka kat orang. payoh mung azira!  >_<"


Older Post | Newer Post