I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
no tittle!!
Thursday, 22 August 2013 | 11:55:00 pm | 0 BlackWhite
Assalamualaikum! fuh berkurun tak update blog! hee. agak busy sejak kebelakangan ni. oh well, student life kena pandai2 paham la noh. haha. terlebih dahulu dah alang2 sekarang ni kita berada di bulan yang mulia, aku mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua yang stalk blog aku (ppssss ada ka???)  -,-"  sorry kalau aku ada buat salah pape kat korang!! hee. ni antara gambar raya aku. hoho  :D

my family!! my hero n my heroin!!


rayo pertama! with sepupu, adam  =)


rayo kedua. gqenyeh besaq2!!


Older Post | Newer Post