I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
luahan hati seorang sahabat :'(
Monday, 23 September 2013 | 5:17:00 pm | 0 BlackWhite



haiyyyyy . namaaa kitaaa amira && shaa :) em . atceli , kitaa saja nakk buat entry ni untuk owner blogggg ni . sapa tah nma dia ? AJILAA , ATIRAAAA a.k.a kakakkk wempiyyyyyttttz ! HAHA . kitaaa nak cakp/pesan satu jaa . mohon cik AJILAAAA jgn bawakkkk moto lajuuuu2 . serammmm meyhhhhhh ~.~ kesiannnnn kat kmi2 ni . always kenaa tinggal :"/ see ? betapaa GAMAKKKKK nyaa cik AJILAAAA ni kan ? hm . kadang2 kami ni mengucapp jaa tengakk dia bawakk motooo , Ya Rabbi , macam nak terbanggg kami kejaqq diaaaa , dah laaa kedinggg macam ikann bilisss . T___________T tapi still OMEYYYYYY k ? hahahhaa . nakkk tgokkkk buktiiii dakkk ? sattttt . 

BUKTIIII k BUKTIIIIIII . HAHAAA



yang penat membebel , 

geng riderr omeyyyy :)


kami sayanggggg AJILA kami :D







Older Post | Newer Post