I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
dah lawa!!!
Friday, 6 December 2013 | 10:33:00 pm | 0 BlackWhite
Assalamualaikum. heyyy yooO!!! macam best je tajuk. haha. ok, perasan dak?? perasan?? ok meh nak bagitau! aku guna blogskin lain dah!! cantik tak? aku sengaja pilih warna ni sebab simple and nice. kalau tak mesti pink, putih, pink dan pink je  -,-" so, unik sikit kasi warna hitam pulok! haha. so enjoy my blog yang berwajah baru ni ye sayang!!!!! *XOXO*

#psssss banyak nak story lg, tapi bagi aku tengok maharajalawak mega dulu yo! bye!! 


Older Post | Newer Post