I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum.

Welcome to my Wonderworld . nama aku ira. chubby coming 21th girl. simple is always me. guna kata ganti nama diri pertama "aku" sebab selesa dan tak terasa fake di situ. peminat tegar Fadlan Hazim, hujan dan rain. ok stop membebel. enjoy my blog dear! :D.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.
P/S= kalau nak follow, sila gerakkan mouse ke bashboard dulu baru p kat follow sebelah dia. biasa la blog degil macam tuan dia >_<"

Round-Round



Story About Links Goodies





Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
workk!!!
Tuesday, 31 December 2013 | 9:16:00 pm | 0 BlackWhite
Assalamualaikum! heyy yooo lama tak menaip kat sini. aku alhamdulillah sihat. mood pun dah semakin ok. tak jadi gadis airmata menjelang tahun baru ni *ikut calendar omputeh la*. masalah aku semua dah selesai, alhamdulillah. happy ending uolllssss. haha.

orait kehidupan aku sekarang, sibuk dengan kerja. hurmmm ye la tunggu surat cinta tak sampai2 pun lagi, aku pun cari la kerja. dah 2 minggu dah kerja kat taman aku ni. kerja apa? ala simple punya kerja la. aku dah serik dah kerja jauh2 sebab boleh pulak aku terkandas tepi jalan sengsorang kat tempat gelap ritu. sumpah serik takmau jadi lagu tu dah weh! dah la time tu pukul 10.35 PM something like that la. tu pun berlagak macho lagi. haha. bersyukur la kat rumah ada hero2 aku boleh mintak tolong walaupun time tu bateri fon muda aku ni nyawa-nyawa ikan. adei. so malam tu aku dapat pengajaran. nak keluar make sure minyak segala bagai pasal motor ok, dan bateri fon full!!! hmm atceli aku ada banyak idea nak menaip. tapi p mana tah idea2 tu. dah la stop dulu. boboii semua!!! XD Assalamualaikum


Older Post | Newer Post